داروی رفع چاقی

عملکرد سیستم کنترل اشتها و تغییرات هورمونی بعد از سن بلوغ و یائسگی آشکار می شود . چاقی میتواند زمینه ساز ابتلا به بعضی از بیماری ها نظیر افزایش قند و یا چربیها و کلسترول خون و افزایش فشار خون و دردهای مفصلی گردد. همچنین مشخص شده است که میزان شیوع سیروز کبدی، بیماری های قلب و عروق, سنگهای صفراوی و کلیوی و انواع سرطانها در افراد چاق بیش از دیگر افراد است. روی دیگر این سکه لاغری مفرط است که میتواند از عوارض سوء تغذیه مزمن و یا بیماری های گوارشی یا اختلال در کار بعضی از غدد درون ریز و … باشد که برای درمان همه آنها داروهای رفع چاقی با تجویز پزشک ممکن است موثر واقع شود.

چاقی های شکمی و افزایش چربی در ناحیه شکم خطر ابتلا به حملات قلبی و دیابت را برای شما افزایش میدهد. هنگامی که شما بیشتر از حد نیازتان انرژی دریافت میکنید کبد تان آنرا بصورت چربی در بدنتان ذخیره مینماید. سلولهای چربی شکم و باسن با هم تفاوت دارند. خونی که در بافت شکم وجود دارد به کبد میرود در صورتیکه خونی که در بافت باسن وجود دارد به جریان خون کلی وارد میگردد. کسانی که چربیهایشان در بافت شکمشان ذخیره میگردد بواسطه اینکه کبد شان باید چربی اضافی را از جریان خون بردارد و همچنین بواسطه اینکه بافت خود کبدی از چربی انباشته میشود نمیتواند به خوبی بافت کبدی کسانی که چربی های بدنشان در ناحیه باسن شان تجمع می یابد انسولین اضافی را از خون بردارند.

با مصرف داروهای لاغری، چربی خورده شده در روده شکسته نشده و یا جذب آن مختل می شود. به طور کلی استفاده از این داروها به همراه رژیم غذایی موجب کاهش وزن به میزان 2تا 10 کیلو در مدت یک سال شده اند. در افراد مختلف با شرایط بدنی متفاوت ، پاسخ به این داروها یکسان نیست ، در ضمن هیچ دستور مشخصی وجود ندارد که چه میزان از قرص تجویز شده موثر است و پزشک تنها با توجه به اطلاعات و تجربیاتش میزان مورد نیاز را تعیین می کند.

افرادی که بسیار چاق هستند، با مصرف مداوم از این داروها به مدت 6 ماه می توانند تا 10 درصد وزنشان را کاهش دهند و این میزان کاهش وزن بسیار با اهمیت است و از ابتلای آنها به فشارخون ، دیابت و دیگر بیماری های مزمن جلوگیری می کند. در عین حال تحقیقات زیادی در مورد اثرات جانبی یا اثر بعدی ناشی از مصرف این داروها انجام شده است. از عوارض دیگر این داروها ایجاد نفخ ، تکرر دفع ، دفع چربی و غیره است.
در صورتی که با مصرف این داروها عوارضی مثل سوزش قلب ، عادت ماهانه همراه با درد، ورم بدن در قسمت پا و مچ ، آکنه و احساس سرما بروز کرد، بسرعت مساله را با پزشک معالجتان در میان بگذارید. کسانی که دچار فشارخون نامنظم ، بیماری قلبی ، تپش قلب یا سابقه سکته هستند نباید از داروهای لاغری استفاده کنند و کلیه کسانی که از این دارو استفاده می کنند، باید فشارخونشان را کنترل کنند.

منبع: رژیم سلامتی. تندرستی

مقالات مرتبط

رفلاکس معده چیست؟

[sbu_post_image] رفلاکس معده یک بیماری بسیار شایع است و مردم با آن سر و کار دارند. بیماری رفلاکس معده و برگشت اسید یا اصطلاحاً ترش کردن است.

مطالعه »
تماس با ما