[sbu_post_image]
ریفلاکس و علایم همراه آن مانند سوزش سر دل مشکل آزار دهنده و ناراحت کننده ایست که خیلی ها از آن رنج می کشند ولی خطرناک نیست. بسیاری از بیماران با دنبال کردن برنامه چهارهفته ای تغییر رژیم غذایی و اصلاح سبک زندگی بهتر می شوند. برای کسانی هم که به این درمان ریفلاکس و سوزش سر دل جواب نمی دهند، دارو درمانی و درمان های جراحی مؤثری وجود دارند. با این حال بدانید که علایم می توانند نشانه های وجود مشکلات جدی تری باشند که ممکن است به سرطان معده یا مری منجر شوند. برنامه غذایی برای خلاصی از ریفلاکس را امتحان کنید ولی اگر جواب نداد یا اگر یکی از آن زنگ خطر به صدا در آمد، معطل نکنید و برای تشخیص و درمان دقیق تر حتما به پزشک مراجعه کنید.
در ریفلاکس اسید معده شما حس می کنید انگار قفسه سینه تان آتش گرفته است. خوردن داروهای آنتی اسید (ضد اسید معده) فقط مدت کوتاهی اثر می کنند و کمی بعد درد دوباره حمله می کند. هنگام غذا خوردن مشکل دارید، نمی توانید کارهای روزانه تان را انجام دهید و خوب بخوابید.
فهرست مطالب
روش های درمان ریفلاکس
درمان دارویی
داروهایی مانند اومپرازول یا رانتیدین می توانند در کاهش علایم ریفلاکس معده شما مؤثر باشند. اکثر این داروها در موارد خفیف این بیماری اثر می کنند. اگر علایم شدید باشند ممکن است پزشک داروهای دیگر هم تجویز کند. داروهای مهار کننده پمپ پروتون اصلی ترین داروهایی هستند که در درمان دارویی ریفلاکس به کار می روند. پزشکان آن ها را برای بیمارانی تجویز می کنند که آندوسکوپی دستگاه گوارش فوقانی نشان داده که قسمت پایینی مری آنها التهاب دارد. همچنین مهار کننده های پمپ پروتون برای کنترل علایم مزمن این بیماری و سوزش سر دل هم تجویز می شوند.
درمان جراحی
ممکن است در بعضی بیمارانی که به دارو درمانی جواب نداده اند، اعمال جراحی خاصی برای درمان سوزش سر دل مد نظر قرار گیرد. یکی از انواع جراحی برای درمان ریفلاکس به این شکل است که دریچه بین مری و معده را تنگ می کنند تا کنترل علل اسیدی شدن محتویات معده و جلوگیری از برگشت آنها به داخل مری بهتر و مؤثرتر انجام شود.
برای آشنایی با ” عوارض ریفلاکس اسید معده ” بر روی لینک کلیک کنید.
منبع: کتاب درمان بیماری های معده